Publisert av: mholstad | desember 8, 2007

Tovede babyvotter

p1020338.jpg

En venninne hadde laget noen knallfine babyvotter, så da måtte jeg jo prøve… Flere er i vaskemaskinen i dette øyeblikk. Jeg la opp 25 masker på pinne nr 6, strikket 3 riller før jeg felte av 4 masker. Deretter strikket jeg ca 10 riller til og felte av 5 masker på hver av de neste 2 omgangene, før jeg snørte de sammen og sydde sidesømmen. Disse er påsydde små blomsterstener.

Reklamer

Responses

  1. Disse var fine! Og så virket det ganske enkelt, og det må det være når jeg skal strikke 🙂 Disse skal jeg prøve meg på til uka!

  2. heia 🙂 Dette var noen kjempe flotte baby votter. Men lurer på om du bare «snøra» igjenn før du sydde sammen eller etter? 🙂

    • Heia Cecilie, takk for at du la igjen kommentar – så gøy! En stund siden jeg laget disse vottene, må tenke meg om hvordan jeg gjorde det. Jeg strikket hele votten frem og tilbake, felte noen masker ved hånleddet, som jeg økte ut igjen etterpå. Felte noen masker på hver pinne på tuppen. Deretter la jeg den dobbelt, sydden den sammen kantene og tovet den. Fasongen var egentlig ganske ok i det jeg la den i maskinen. Var det svar på spm ditt mon tro?


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: