Publisert av: mholstad | januar 2, 2008

Tovede votter

p1020392.jpg 

Disse vottene er strikket i fritidsgarn – og de blir skikkelig tova i min vaskemaskin. Vottene er supre gaver, de har god passform og er veldig varme. Jeg skal pynte disse litt med broderi og litt sånt, tenker jeg. Det ligger noen halvferdige i kurven også, så her er det mye godt arbeid:) Jeg er spent på å se hvordan den melerte tråden blir etter toving!!

Reklamer

Responses

  1. Disse ser skikkelig fine ut. Jeg vil gjerne strikke slike til mitt barnebarn på 2 1/2 år, men jeg kan ikke finne noen oppskrift jeg synes noe om. Skulle derfor gjerne hatt oppskriften på disse.

    • Heisann,
      disse vottene er strikket på en superenkel måte. Jeg vet ikke hvor mange jeg la opp, men jeg kan tenke meg noe sånt som 40, på pinner 4. Strikket ca 4 omganger riller, felte 4 masker jevnt fordelt på pinnen, strikket 2 riller til, økte 4 masker jevnt fordelt, fortsatte i riller til 1 cm før ferdig lengde, og felte da 4 masker på hver pinne 2 ganger, og snurpet deretter sammen resten av maskene. Sydde sammen i siden og vips ferdig! Tovet de en gang. Disse vottene er veldig små, så her er det bare prøve seg frem. Lykke til!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: